Alminnelige brukervilkår, Gigplanet AS

Sist endret: 29. desember 2019

Gjelder alle besøkende på Gigplanet.no.

Disse brukervilkårene er gjeldende for alle som besøker gigplanet.no fra og med 15.03.2019. Du kan ikke benytte Gigplanet.no uten å godta brukervilkårene. Besøk denne siden for å holde deg oppdatert på de aktuelle alminnelige brukervilkårene.

Gigplanet.no drives av Gigplanet AS


Organisasjonsnummer: 914 535 832
Generelle henvendelser: post@gigplanet.no

Adresse:
Veslefrikkveien 64
5142 FYLLINGSDALEN

Gigplanet er en tjeneste som gjør det enklere å finne musikere, det være seg artister eller band som kan spille til et arrangement. Brukervilkårene på denne siden gjelder alle besøkende på gigplanet.no. Det er også egne brukervilkår for band/artister (deg som er registrert som artist) og brukervilkår for arrangør (deg som booker artist).

Du kan benytte gigplanet.no uten å opprette bruker for å se tilgjengelige band/artister og lese mer om dem.

For å booke band/artist må du registrere deg som arrangør hos Gigplanet. Dette gjøres her. Du kan lese vilkårene for arrangør her.

For å registrere deg som band/artist må du opprette en konto her. Du kan lese vilkårene for band/artist her.

Det er gratis å registrere seg på Gigplanet. Eventuelle kostnader for å benytte deg av tjenesten blir oppgitt der det er gjeldende.

Gigplanet og våre tjenester, innhold (med unntak av eget brukerinnhold), funksjoner og funksjonalitet er den eksklusive eiendommen til Gigplanet, og kan ikke benyttes utenfor de oppgitte formålene i brukervilkårene.

Gigplanet forbeholder seg retten til å sende systemmeldinger og lignende informasjon til alle registrerte brukere.

Gigplanet forbeholder seg retten til å nekte registrering og utestenge registrerte arrangører og band/artister uten nærmere begrunnelse.

Det er gratis å registrere seg på Gigplanet. Eventuelle kostnader for å benytte deg av tjenesten blir oppgitt der det er gjeldende. Gigplanet er ikke ansvarlig for transaksjoner mellom arrangør og band/artist.

Det er en aldersgrense på 18 år for å benytte seg av tjenestene til Gigplanet.

Gigplanet.no og innhold på sidene kan ikke brukes til formål utenfor innhenting av informasjon og registrering som arrangør eller band/artist. Kommersielt bruk av tilgjengelig tekst, bilder, video og lyd uten samtykke fra Gigplanet eller band/artist er ikke tillatt. Gigplanets tjenester, innhold (med unntak av brukergenerert innhold), funksjoner og funksjonalitet er og vil forbli den eksklusive eiendommen til Gigplanet og lisensgivere. Det er ikke tillatt å kopiere, fremvise, publisere, selge eller distribuere informasjon, programvare, tjenester eller produkter som er tilgjengelig på gigplanet.no (med unntak av bands/artisters mulighet til å selv håndtere egenprodusert innhold).

Gigplanet forbeholder seg retten til å utestenge registrerte arrangører og band/artister som misbruker tjenesten.

Som besøkende på gigplanet.no vil vi kunne innhente begrensede personopplysninger som du har samtykket til gjennom tredjeparter. Dette er anonymiserte opplysninger og vil ikke kunne brukes til å identifisere enkeltpersoner.

Ved å registrere deg som arrangør eller band/artist vil vi samle inn ytterligere nødvendige personopplysninger. Ved å godta Gigplanets brukervilkår for arrangør eller band/artist, godtar du også Gigplanets innsamling og bruk av personopplysninger. Informasjon som navn, telefonnummer og e-post vil ikke bli synlig for andre enn arrangør og band/artist etter at en avtale (booking) er inngått. Dette er utelukkende informasjon vi i Gigplanet trenger for å skrive kontrakter mellom arrangør og band/artist. Vi vil også beholde nødvendig informasjon i henhold til bokføringsloven i opptil 5 år.

Du kan lese mer om vår bruk og rutiner for personopplysninger her.

Disse vilkårene er underlagt og skal tolkes i samsvar med norsk rett og med Bergen tingrett som partenes valgte verneting.

Gigplanet forbeholder seg retten til å endre eller erstatte disse vilkårene uten forvarsel. Dette skjer for eksempel ved endringer i aktuelle lover eller endringer i Gigplanets tjeneste.

Oppdaterte vilkår vil gjøres tilgjengelig på gigplanet.no ved tiltredelse. Ved større endringer vil registrerte brukere bli informert over e-post. Ved å benytte tjenesten etter at vilkår er oppdatert, vil dette bli registrert som at du samtykker til de nye vilkårene. Dersom du ikke godtar endringene må du slutte å benytte gigplanet.no.

Du finner gjedlende versjoner av brukervilkårene på www.gigplanet.no/brukervilkar