Artister om Gigplanet

Les hva artistene våre sier om Gigplanet

 • "Som musiker kan jeg anbefale Gigplanet på det sterkeste! Oppdragene vi får via dem er varierte, fra bursdager og bryllup til julebord og større eventjobber. Vi er strålende fornøyde."

  Myrna Braza

  Oh Snap!
 • "Godt samarbeid, presis kommunikasjon og imøtekommenhet er bare noe av det positive Gigplanet står for. Jeg kan fokusere på jobben som skal gjøres som artist mens Gigplanet tar seg av forretningsdelen."

  Eva Iselinn Erichsen

  Evas Essens
 • "Vi har kun gode erfaringer med Gigplanet. Det er enkelt å registrere en profil, og samarbeidet med Gigplanet har generert flere oppdrag for oss. Enkelt og profesjonelt."

  Egil Heilund

  Storband 90
 • "Ørjan Vatne Band har blitt brukt en del av Gigplanet de siste årene. Vi er svært fornøyd med hvor lett det er for kundene å sende forespørsler, samt booke oss til sine arrangementer. Anbefaler alle som vil ha flere jobber å registrere seg hos Gigplanet med egen profil."

  Ørjan Vatne

  Ørjan Vatne Band
 • "Vi økte omsetningen med 50% etter at vi begynte å bruke Gigplanet. De har definitivt tingene på stell og sparer oss for masse administrasjonsarbeid."

  Rune Gandrud

  Hitstation
 • "Over de siste årene har jeg samarbeidet med Gigplanet – både personlig og med bandet mitt – og vi er utrolig fornøyde. Profesjonelle, dyktige og flinke til å følge opp både artistenes og kundenes behov. Kan anbefales på det sterkeste!"

  Martin Jarl Velsin

  Swing'it
 • "Gigplanet er en utmerket plattform for både musikere og arrangører. De har fokus på enkelhet og effektivitet, og Gigplanet-løsningen er virkelig gjenspeilet i det. Ved få tastetrykk både for arrangører og musikere, kan en formell og profesjonell avtale/booking inngås."

  Håkon Eivind Larsen

  KLM Trio
 • "Gigplanet er et unikt og profesjonelt verktøy! Sømløst og superenkelt for booking, kontrakt og oppgjør. Enkleste og raskeste måten å gjennomføre det adminitive i forhold til en spillejobb."

  Vidar Ruud

  The Bruuds