Musikk til din konferanse

En vellykket konferanse trenger kontraster. En god oppskrift er en miks av inspirerende taler, engasjerende debatter, god mat, mulighet til å mingle og ren underholdning. Musikalske innslag finner du hos Gigplanet, Norges første og største markedsplass for levende musikk. Hos Gigplanet finner du mer enn 500 solister og band.

 

Musikk til din konferanse

Finner ingen artister

 

Så enkelt er det å skaffe musikk til konferansen

 1. 1

  Finn dine favoritter

  Se bilder, videoer, les om og lytt til artister i ditt nærområde. Sjekk spesielt deres repertoar for å se om de spiller sanger som treffer ditt publikum.

 2. 2

  Send en forespørsel

  Fortell om din konferanse ved å sende en uforpliktende forespørsel. Musiker varsles umiddelbart på sms og e-post, så responstiden er normalt svært rask.

 3. 3

  Kom i kontakt med artisten

  Når du har sendt en forespørsel kan du motta tilbud og snakke direkte med musiker gjennom vårt meldingsenter.

 4. 4

  Book artisten

  Så snart du mottar et tilbud kan du enkelt booke artisten. En kontrakt i henhold til bransjestandard blir automatisk generert for begge parter.

 

Gigplanet - en ny og unik norsk tjeneste

Gigplanet er Norges første og største markedsplass for levende musikk. Hos oss finner du flere hundre solister, instrumentalister, band og musikere som mer enn gjerne kommer og underholder på din konferanse.

 1. Ved å sende en uforpliktende forespørsel kommer du i direkte kontakt med musiker eller bandets kontaktperson.
 2. Musikerne varsles umiddelbart på sms og e-post og kan med få tastetrykk sende en melding om de har spørsmål eller et tilbud som du enkelt kan akseptere eller avvise.
 3. En kontrakt i henhold til bransjestandard genereres automatisk ved en booking. Enklere kan det ikke gjøres.

Gigplanet har kvalitetssikret alle artister

Alle våre solister, band og musikere har gjennomgått en evalueringsprosess før de ble publisert på Gigplanet. Vi har vurdert deres:

 • Musikalske egenskaper
 • Profesjonalitet
 • Erfaring
 • Kundeservice
 • Scene erfaring

I tillegg krever vi at de alle et organisasjonsnummer, en komplett profil med bilder, fullt repertoar og en video eller en lydfil. Med denne rikholdige informasjonen blir det enklelt for deg som kunde å vurdere hvem som blir riktig til nettopp din konferanse.

 

Firma som har booket hos Gigplanet

 

5 tips for å finne den rette artisten

 1. Klikk på "Viser alle steder". Er du jakt etter en artist i for eksempel Oslo eller Bergen kan du enkelt bruke vårt filter for å se artister i ditt fylke.
 2. Benytt Lagre favoritt (hjertet). Etterhvert som du finner artister eller band som du liker anbefaler vi å bruke Lagre funksjonen. På den måten kan du senere enkelt sende samme forespørsel til alle (maks 5).
 3. Lytt til lydfilene eller se video. Alle våre artister har enten en lydfil eller en video. Ved å lytte til disse får du et godt inntrykk over deres musikalske kvaliteter.
 4. Les anmeldelsene. Alle anmeldelser er fra reelle kunder og spillejobber booket via Gigplanet. Obs! Alle artister blir godkjent av Gigplanet før de ble publisert. Vi vurderer bl.a. musikalitet og seriøsitet. M.a.o. trenger ikke å bety noe om de enda ikke har hatt en spillejobb gjennom oss.
 5. Sjekk sanglisten (repertoaret). Alle artister har registrert et komplett repertoar og du kan enkelt sortere på enten sang, artist eller utgivelsesår. Sjekk at bandet spille sanger du tror ditt publikum kan både like og kjenne.
Gigplanet er et unikt og profesjonelt verktøy! Sømløst og super enkelt system for booking, kontrakt og oppgjør. Enkleste og raskeste måten å gjennomføre det administrative i forhold til en spillejobb både for kunde og musiker.

Vidar Ruud, The Bruuds

Har du spørsmål?

 • Gigplanet er en liten gjeng med mennesker som har lang erfaring fra både næringsliv og musikkbransjen. Sammensetningen er skreddersydd for å dekke kompetanseområder innen salg, marked, teknologi, design og brukeropplevelse. Konkret har Gigplanet:

  • 30 års erfaring innen artist og underholdningsbransjen
  • 30 års erfaring innen ledelse, salg og markedsføring
  • 20 års erfaring innen programmering og drift
  • 10 års erfaring innen design, webdesign og brukeropplevelse

  Vår ambisjon er å bygge en nasjonal markedplass som viser alt av live musikk dette landet har å by på innen ulike sjangere. På den måten vil vi gjøre det enklere for folk flest å booke live musikk til sine eventer og arrangement.

 • Det er gratis å sende forespørsel. Du trenger ikke å godta noen av tilbudene du får fra artistene, så det er helt uforpliktende.

 • Vi krever dette for å hindre misbruk, og for at artistene skal behandle alle forespørsler seriøst. Det krever arbeid å besvare en forespørsel om spillejobb.

 • Din forespørsel sendes direkte til de artisten eller artistene du har valgt å sende forespørsel til. Artistene vil svare så fort de har mulighet. Du vil motta en SMS eller e-post når du mottar svar.

  Hvis du ikke finner en artist, kan en av våre konsulenter hjelpe deg med dette. Bare send oss en melding 😀