Musikk til din bursdag

En rund dag bør feires med stil og musikk er en av hovedingrediensene for å skape den gode stemningen. Et tips er å velge en solist eller et band som spiller låter dere kjenner og som kan vekke gamle minner. "Til akkurat den sangen danset jeg med Mona" eller "Den sangen spilte vi alltid før vi gikk på byen" :). Hos Gigplanet finner du mer enn 500 solister, grupper og band.

 

Solister og band til din bursdag

Finner ingen artister

 

Hvordan Gigplanet fungerer

 1. 1

  Finn dine favoritter

  Se bilder, videoer, les om og lytt til artister i ditt nærområde. Sjekk deres repertoar og se om de spiller sanger du kjenner.

 2. 2

  Send en forespørsel

  Fortell om ditt arrangement ved å sende en uforpliktende forespørsel. Artist varsles umiddelbart på sms. Responstiden er normalt svært rask.

 3. 3

  Kom i kontakt med artisten

  Du kan snakke direkte med artisten så snart du har sendt en forespørsel og fortalt hvor og når du vil feire bursdagen din.

 4. 4

  Book artisten

  Så snart du mottar et tilbud kan du enkelt avslå eller booke artisten. En kontrakt blir automatisk generert.

 

Hvilke band bør du velge til din bursdag?

Vårt første tips er å finne et band som spiller sanger og musikk som du og dine gjester kjenner. Sanger som vekker gode minner og som tar dere tilbake i tid. Sanger som rett og slett får dere i feststemning. En fin ting med Gigplanets artister er at de alle har registrert et komplett reperoar av sangene de spiller. Disse kan du enkelt sortere på enten utgivelsesår, artistnavn eller sang tittel. På den måten får du en god enkel og oversikt over sangene de har øvd inn og spiller. Liker og spiller bandet mye av de sangene du kunne tenke deg at de spiller er du på god vei til en glimrende bursdagsfeiring.

Vårt andre tips er; Alle våre artister har enten en lydfil eller en video. Lytt for å evaluere deres musikalske kvaliteter. Igjen, liker du det du hører er du nok et skritt nærmere en minnerik og bursdag gjestene dine kommer til å snakke om i lang tid etter festen.

Tips! Finn din eller dine favoritter og fortell om bursdagen din ved å sende en uforpliktende forespørsel. Etter det kan du snakke direkte med musikerne gjennom vår unike meldingstjeneste. Alle meldinger og tilbud blir varslet på sms. Dette gjør Gigplanet til norges raskeste bookingtjeneste.

Geir Johannessen, daglig leder Gigplanet AS

Ofte stilte spørsmål

 • Gigplanet er en liten gjeng med mennesker som har lang erfaring fra både næringsliv og musikkbransjen. Sammensetningen er skreddersydd for å dekke kompetanseområder innen salg, marked, teknologi, design og brukeropplevelse. Konkret har Gigplanet:

  • 30 års erfaring innen artist og underholdningsbransjen
  • 30 års erfaring innen ledelse, salg og markedsføring
  • 20 års erfaring innen programmering og drift
  • 10 års erfaring innen design, webdesign og brukeropplevelse

  Vår ambisjon er å bygge en nasjonal markedplass som viser alt av live musikk dette landet har å by på innen ulike sjangere. På den måten vil vi gjøre det enklere for folk flest å booke live musikk til sine eventer og arrangement.

 • Det er gratis å sende forespørsel. Du trenger ikke å godta noen av tilbudene du får fra artistene, så det er helt uforpliktende.

 • Vi krever dette for å hindre misbruk, og for at artistene skal behandle alle forespørsler seriøst. Det krever arbeid å besvare en forespørsel om spillejobb.

 • Din forespørsel sendes direkte til de artisten eller artistene du har valgt å sende forespørsel til. Artistene vil svare så fort de har mulighet. Du vil motta en SMS eller e-post når du mottar svar.

  Hvis du ikke finner en artist, kan en av våre konsulenter hjelpe deg med dette. Bare send oss en melding 😀