Få flere spillejobber

Gigplanet er i dag Norges største markedsplass utviklet av, for og i samarbeid med musikere. Her kan du som solist, band eller gruppe presentere deg på en profesjonell måte mot privat- konsert- og bedriftsmarkedet.

Gratis og uforpliktende!

Det er både gratis og uforpliktende å opprette en profil hos oss. Vi krever ingen eksklusivitet og du behøver ingen designkompetanse for å å opprette en profil. Så hva venter du på?

Se hva andre musikere sier om Gigplanet

 • "Som musiker kan jeg anbefale Gigplanet på det sterkeste! Oppdragene vi får via dem er varierte, fra bursdager og bryllup til julebord og større eventjobber. Vi er strålende fornøyde."

  Myrna Braza

  Oh Snap!
 • "Godt samarbeid, presis kommunikasjon og imøtekommenhet er bare noe av det positive Gigplanet står for. Jeg kan fokusere på jobben som skal gjøres som artist mens Gigplanet tar seg av forretningsdelen."

  Eva Iselinn Erichsen

  Evas Essens
 • "Vi har kun gode erfaringer med Gigplanet. Det er enkelt å registrere en profil, og samarbeidet med Gigplanet har generert flere oppdrag for oss. Enkelt og profesjonelt."

  Egil Heilund

  Storband 90
 • "Over de siste årene har jeg samarbeidet med Gigplanet – både personlig og med bandet mitt – og vi er utrolig fornøyde. Profesjonelle, dyktige og flinke til å følge opp både artistenes og kundenes behov. Kan anbefales på det sterkeste!"

  Martin Jarl Velsin

  Swing'it
 • "Ørjan Vatne Band har blitt brukt en del av Gigplanet de siste årene. Vi er svært fornøyd med hvor lett det er for kundene å sende forespørsler, samt booke oss til sine arrangementer. Anbefaler alle som vil ha flere jobber å registrere seg hos Gigplanet med egen profil."

  Ørjan Vatne

  Ørjan Vatne Band
 • "Gigplanet er en utmerket plattform for både musikere og arrangører. De har fokus på enkelhet og effektivitet, og Gigplanet-løsningen er virkelig gjenspeilet i det. Ved få tastetrykk både for arrangører og musikere, kan en formell og profesjonell avtale/booking inngås."

  Håkon Eivind Larsen

  KLM Trio
 • "Gigplanet er et unikt og profesjonelt verktøy! Sømløst og superenkelt for booking, kontrakt og oppgjør. Enkleste og raskeste måten å gjennomføre det adminitive i forhold til en spillejobb."

  Vidar Ruud

  The Bruuds
 • "Vi økte omsetningen med 50% etter at vi begynte å bruke Gigplanet. De har definitivt tingene på stell og sparer oss for masse administrasjonsarbeid."

  Rune Gandrud

  Hitstation

Orden og oversikt

Vårt automatiserte bookingsystem holder orden på all dialog mellom deg og kundene og tilbud skriver du enkelt med få tastetrykk. Ved booking blir en kontrakt i henhold til bransjestandard automatisk generert. Se vår video som viser hvordan du svarer på en forespørsel...

Slik fungerer det

 1. 1

  Registrer artist-profil

  Opprett en artistprofil ved å registrere deg med Facebook, Google eller e-post med passord.

 2. 2

  Motta forespørsler

  Alle forespørsler varsles på SMS og e-post med en lenke til forespørselen hvor du kan sende meldinger, gi tilbud eller avslå forespørselen.

 3. 3

  Bli booket!

  Du velger selv hvilke jobber du vil gi tilbud på. Ved booking generes automatisk en kontrakt i henhold til bransjestandard.

Eksempler på artist-profiler

Ingen artister

Har du spørsmål

 • Gigplanet er en liten gjeng med mennesker som har lang erfaring fra både næringsliv og musikkbransjen. Sammensetningen er skreddersydd for å dekke kompetanseområder innen salg, marked, teknologi, design og brukeropplevelse. Konkret har Gigplanet:

  • 30 års erfaring innen artist og underholdningsbransjen
  • 30 års erfaring innen ledelse, salg og markedsføring
  • 20 års erfaring innen programmering og drift
  • 10 års erfaring innen design, webdesign og brukeropplevelse

  Vår ambisjon er å bygge en nasjonal markedplass som viser alt av live musikk dette landet har å by på innen ulike sjangere. På den måten vil vi gjøre det enklere for folk flest å booke live musikk til sine eventer og arrangement.

 • Vår visjon er å gjøre det enklere for folk flest å booke live musikk til sine eventer og arrangement. For å få til dette, har vi som mål å skape en markedsplass som viser bredden av live musikk innen ulike sjangere fra hele Norge.

 • Det er gratis å registrere en artistprofil enten du er solist, band eller gruppe.

 • Ja, Gigplanet har ingen krav til eksklusivitet.

 • Nei, det er ingen bindsingstid. Du kan når som helst avpublisere eller slette artistprofilen din.

 • Dette krever vi av alle våre artister:

  1. Du må ha et gyldig organisasjonsnummer
  2. Du må ha minst en lydfil (mp3) eller en video
  3. Du må holde et godt musikalsk nivå.

  Når du er ferdig med å lage profilen din, vil vi gjennomgå denne før vi godkjenner den.

 • Gigplanet tar 10% i formidlingshonorar når en spillejobb er gjennomført. Frem til man har gjennomført en spillejobb, er Gigplanet helt gratis.

 • Hvis man ikke har innspilt musikk i form av en lydfil (mp3), må man ha en innspilt video. Uten lydfil eller video, får man ikke publisert en artist-profil.

  Bakgrunnen for at vi krever dette, er at kundene som skal booke inn bandet må ha mulighet til å vurdere hvilke kvalitet du representerer.

  Kravet til lydfilene er at de er laget i mp3.

 • Som artist hos Gigplanet, blir du markedsført på gigplanet.no samt på vår Facebook-side.

  I tillegg kjører vi generell annonsering for alle våre artister i ulike kanaler som f.eks. Facebook og Google.

  Vårt mål er at du som artist skal få flest mulig spillejobber.

Få flere spillejobber

Opplev Norges raskeste og enkleste bookingtjeneste. Utviklet av, for og i samarbeid med musikere.

Er det fortsatt noe du lurer på?

Teamet i Gigplanet er her for å hjelpe deg til å tjene mer penger. Ta kontakt med oss når du ønsker!