Musikk til ditt bryllup

Bryllupsseremonien din har vært feilfri - ingen brudepiker besvimte og ingen ex-kjærester protesterte mot giftemålet. Nå er middagen over og det er duket for en real fest. Da trenger du et erfarent bryllupsband som vet hva som skal til. Det finner du hos Gigplanet. Hos Gigplanet finner du nærmere 600 solister og band.

 

Solister og band til ditt bryllup

Finner ingen artister

 

Hvordan Gigplanet fungerer

 1. 1

  Finn dine favoritter

  Se bilder, videoer, les om og lytt til artister i ditt nærområde og finn dine favoritter.

 2. 2

  Send en forespørsel

  Fortell om ditt arrangement ved å sende en uforpliktende forespørsel. Artist varsles umiddelbart på sms.

 3. 3

  Kom i kontakt med artisten

  Du kan snakke direkte med artisten så snart du har sendt en forespørsel og fortalt om bryllupsfesten.

 4. 4

  Book artisten

  Så snart du mottar et tilbud kan du enkelt avslå eller booke artisten. En kontrakt blir automatisk generert.

 

Jakten etter det perfekte bryllupsbandet

Det er få ting som skaper mer liv enn et erfarent band bestående av musikere som evner å kommunisere med og virkelig underholde sitt publikum. Musikere som spiller sanger man kjenner, kan mimre, danse og synge med til.

Kun fornøyde brudepar

Gigplanet har formidlet band til bryllup siden 2015 og har kun fantastiske tilbakemeldinger fra samtlige brudepar som har booket band gjennom oss. Noe av hemmeligheten er at Gigplanet på forhånd har evaluert og godkjent samtlige solister, band og orkestre. M.a.o. kan du være trygg på at musikerne holder et godt musikalsk nivå og er seriøse.

Finn et band som spiller musikk du kjenner og liker

Et god tips er at du finner en solist eller et band som spiller sanger du og dine gjester kjenner. Sjekk derfor ut artistens repertoar og se om du liker mye av de samme låtene som artisten spiller. Finner du sanger du kjenner og du samtidig liker det du hører (lydfilene til bandet) og ser (video til bandet) er sjansene store for at dere er en god match og at du og dine gjester får en glimrende bryllupsfest.

Tips! Send en uforpliktende forespørsel så snart du har funnet din eller dine favoritter. Da opprettes et "digitalt rom" hvor du uforstyrret kan snakke med artisten(e) og hvor du enkelt kan avslå eller booke tilbud du mottar. Alle nye medlinger varsles umiddelbart på sms. Dette gjør Gigplanet til en av Norges raskeste bookingtjenester.

Geir Johannessen, daglig leder Gigplanet AS