Musikk til julebordet

Årets store hendelse i mange firma er nettopp julebordet. Dette er dagen hvor kollegaer kan senke skuldrene, spise god mat sammen og ha en velfortjent fest. Hos Gigplanet finner du hundrevis av musikere i ulike konstellasjoner som alle har bred erfaring med å underholde på et julebord. Hos Gigplanet finner du mer nærmere 600 solister og band.

 

Solister, grupper og band som spiller på julebord

Finner ingen artister

 

Slik fungerer Gigplanet

 1. 1

  Finn dine favoritter

  Se bilder, videoer, les om og lytt til artister i ditt nærområde. Sjekk spesielt deres repertoar for å se om de spiller sanger som treffer ditt publikum.

 2. 2

  Send en forespørsel

  Fortell om ditt arrangement ved å sende en uforpliktende forespørsel. Artist varsles umiddelbart på sms og e-post, så responstiden er normalt svært rask.

 3. 3

  Kom i kontakt med artisten

  Så snart du har sendt en forespørsel opprettes et lukket "digitalt rom" hos Gigplanet hvor du og artisten uforstyrret kan sende meldinger til hverandre.

 4. 4

  Book artisten

  Så snart du mottar et tilbud kan du enkelt booke artisten. En kontrakt i henhold til bransjestandard blir automatisk generert for begge parter.

 

Firma som har booket gjennom Gigplanet

 

5 tips for å finne den rette artisten

 1. Bruk vårt filter. Er du jakt etter en artist i for eksempel Oslo eller Bergen kan du enkelt bruke vårt filter for å se artister i ditt fylke.
 2. Lagre dine favoritter. Etterhvert som du finner artister eller band som du liker anbefaler vi å bruke Lagre funksjonen (hjertet). På den måten kan du senere enkelt sende samme forespørsel til flere (maks 5).
 3. Vurder deres musikalske kvaliteter. Alle våre artister har enten en lydfil eller en video. Ved å lytte til disse får du et godt inntrykk over deres musikalske kvaliteter.
 4. Les anmeldelser. Alle anmeldelser er fra reelle kunder og spillejobber booket via Gigplanet.
 5. Sjekk repertoaret. Alle artister har registrert et komplett repertoar og du kan enkelt sortere på enten sang, artist eller utgivelsesår. Sjekk at bandet spiller sanger du mener kan passe for deg og dine kollegaer på julebordet.
 

Julebordet, en gave til de ansatte

For mange ledere er julebordet en ypperlig anledning til å vise ansatte at de blir satt pris på og at de fortjener en skikkelig fest med middag, underholdning og dans. Da er det få ting som er mer populært enn et skikkelig bra live band som skaper liv og spiller hits alle kjenner.

Trygt å velge gjennom Gigplanet

Alle musikere, være seg trubadurer, band eller orkestre er registrert med eget organisasjonsnummer og har gjennomgått en godkjenningsprosess hos Giplanet. Du kan derfor være trygg på at de tar en spillejobben på ditt julebord seriøst. Når det gjelder musikalitet så finnes noe for enhver smak og i ulike prisklasser.

Raskt, enkelt og effektivt

Når du har funnet noen du tror kan gjøre en god jobb for dere sender du en uforpliktende forespørsel hvor du forteller om julebordet (dato, sted, klokken fra og til m.m.). Så snart denne er sendt får du muligheten til å snakke med musikerne direkte i et "digitalt rom" for å avklare detaljene rundt spillejobben. Her mottar du også tilbud som du kan avslå eller godta. Du varsles umiddelbart på både sms og e-post så snart du mottar en melding eller et tilbud. Det er dette som gjør Gigplanet til Norges raskeste og enkleste bookingtjeneste.

Fra jeg mottok forespørselen og til ferdig kontrakt var generert gikk det under 15 minutter! Helt utrolig effektivt for både meg som artist og for kunden.

Vidar Ruud, vokalist og gitarist for The Bruuds

Har du spørsmål?

 • Gigplanet er en liten gjeng med mennesker som har lang erfaring fra både næringsliv og musikkbransjen. Sammensetningen er skreddersydd for å dekke kompetanseområder innen salg, marked, teknologi, design og brukeropplevelse. Konkret har Gigplanet:

  • 30 års erfaring innen artist og underholdningsbransjen
  • 30 års erfaring innen ledelse, salg og markedsføring
  • 20 års erfaring innen programmering og drift
  • 10 års erfaring innen design, webdesign og brukeropplevelse

  Vår ambisjon er å bygge en nasjonal markedplass som viser alt av live musikk dette landet har å by på innen ulike sjangere. På den måten vil vi gjøre det enklere for folk flest å booke live musikk til sine eventer og arrangement.

 • Vi krever dette for å hindre misbruk, og for at artistene skal behandle alle forespørsler seriøst. Det krever arbeid å besvare en forespørsel om spillejobb.

 • Det er gratis å sende forespørsel. Du trenger ikke å godta noen av tilbudene du får fra artistene, så det er helt uforpliktende.

 • Din forespørsel sendes direkte til de artisten eller artistene du har valgt å sende forespørsel til. Artistene vil svare så fort de har mulighet. Du vil motta en SMS eller e-post når du mottar svar.

  Hvis du ikke finner en artist, kan en av våre konsulenter hjelpe deg med dette. Bare send oss en melding 😀