Musikk til firmafesten

Enten det er en sommerfest, oktoberfest, sjefens bursdag eller dere rett og slett bare har funnet en god unnskyldning til å lage en fest på så har Gigplanet flere hundre band og artister som gjerne vil komme og spille for dere på firmafesten. Hos Gigplanet finner du nærmere 600 solister og band.

 

Solister og band til firmafesten

Finner ingen artister

 

Slik fungerer Gigplanet

 1. 1

  Finn dine favoritter

  Se bilder, videoer, les om og lytt til artister i ditt nærområde. Sjekk spesielt deres repertoar for å se om de spiller sanger som treffer ditt publikum.

 2. 2

  Send en forespørsel

  Fortell om ditt arrangement ved å sende en uforpliktende forespørsel. Artist varsles umiddelbart på sms og e-post, så responstiden er normalt svært rask.

 3. 3

  Kom i kontakt med artisten

  Så snart du har sendt en forespørsel opprettes et lukket "digitalt rom" hos Gigplanet hvor du og artisten uforstyrret kan sende meldinger til hverandre.

 4. 4

  Book artisten

  Så snart du mottar et tilbud kan du enkelt booke artisten. En kontrakt i henhold til bransjestandard blir automatisk generert for begge parter.

 

Firma som har booket hos oss

Fra jeg mottok forespørselen og til ferdig kontrakt var generert gikk det under 15 minutter! Helt utrolig effektivt for både meg som artist og for kunden.

Vidar Ruud, vokalist og gitarist for The Bruuds

 

Opplev Norges raskeste bookingtjeneste

Gigplanet er Norges første og største markedsplass for levende musikk. Hos oss finner du flere hundre solister, band og orkestre som alle gjerne kommer og spiller på firmafesten. Ved å sende en uforpliktende forespørsel til din eller dine favoritter får du muligheten til å snakke med musikerne direkte for å avklare detaljene rundt spillejobben. Både du og musikerne varsles umiddelbart på både sms og e-post så snart en melding, et tilbud eller en booking finner sted. Det er dette som gjør Gigplanet til Norges raskeste og enkleste bookingtjeneste.

Selve firmafesten

Å booke et band til en firmafest kan være en krevende oppgave. Stor aldersspredning betyr ofte også svært ulik musikksmak. Ole på 60 liker The Beatles og Isabell på 25 vil høre Rihanna. Utfordringen er å finne et band som kommuniserer til alle aldersgruppene. Vi har derfor plukket ut noen av de artistene og bandene som har lang erfaring med å spille opp til fest hos ulike firma. Som du vil se har de fleste et repertoar som gjerne spenner fra 60 tallet og frem til i dag. Felles er at alle sangene de spiller har vært store hits som alle både kjenner og elsker.

 

5 tips for å finne den rette artisten

 1. Klikk på "Viser alle steder". Er du jakt etter en artist i for eksempel Oslo eller Bergen kan du enkelt bruke vårt filter for å se artister i ditt fylke.
 2. Benytt Lagre funksjonen (hjertet). Etterhvert som du finner artister eller band som du liker anbefaler vi å bruke Lagre funksjonen. På den måten kan du senere enkelt sende samme forespørsel til alle (maks 5).
 3. Lytt til lydfilene eller se video. Alle våre artister har enten en lydfil eller en video. Ved å lytte til disse får du et godt inntrykk over deres musikalske kvaliteter.
 4. Les anmeldelsene. Alle anmeldelser er fra reelle kunder og spillejobber booket via Gigplanet. Obs! Alle artister blir godkjent av Gigplanet før de ble publisert. Vi vurderer bl.a. musikalitet og seriøsitet. M.a.o. trenger ikke å bety noe om de enda ikke har hatt en spillejobb gjennom oss.
 5. Sjekk sanglisten (repertoaret). Alle artister har registrert et komplett repertoar og du kan enkelt sortere på enten sang, artist eller utgivelsesår. Sjekk at bandet spille sanger du tror ditt publikum kan både like og kjenne.

Har du spørsmål om band til firmafesten?

 • Gigplanet er en liten gjeng med mennesker som har lang erfaring fra både næringsliv og musikkbransjen. Sammensetningen er skreddersydd for å dekke kompetanseområder innen salg, marked, teknologi, design og brukeropplevelse. Konkret har Gigplanet:

  • 30 års erfaring innen artist og underholdningsbransjen
  • 30 års erfaring innen ledelse, salg og markedsføring
  • 20 års erfaring innen programmering og drift
  • 10 års erfaring innen design, webdesign og brukeropplevelse

  Vår ambisjon er å bygge en nasjonal markedplass som viser alt av live musikk dette landet har å by på innen ulike sjangere. På den måten vil vi gjøre det enklere for folk flest å booke live musikk til sine eventer og arrangement.

 • Vi krever dette for å hindre misbruk, og for at artistene skal behandle alle forespørsler seriøst. Det krever arbeid å besvare en forespørsel om spillejobb.

 • Det er gratis å sende forespørsel. Du trenger ikke å godta noen av tilbudene du får fra artistene, så det er helt uforpliktende.

 • Din forespørsel sendes direkte til de artisten eller artistene du har valgt å sende forespørsel til. Artistene vil svare så fort de har mulighet. Du vil motta en SMS eller e-post når du mottar svar.

  Hvis du ikke finner en artist, kan en av våre konsulenter hjelpe deg med dette. Bare send oss en melding 😀