Musikk til din fest

Tenk å kunne invitere venner til en fest med musikere som spiller en solid hitparade. Sanger dere kjenner, kan synge med til, spille luftgitar til og ikke minst,.. danse til. Hos Gigplanet finner du mer enn 500 solister, band og grupper som gjerne kommer og lager fest for deg.

 

Solister og band til din fest

Finner ingen artister

 

Hvordan Gigplanet fungerer

 1. 1

  Finn dine favoritter

  Se bilder, videoer, les om og lytt til artister i ditt nærområde. Sjekk deres repertoar og se om de spiller sanger du kjenner.

 2. 2

  Send en forespørsel

  Fortell om festen ved å sende en uforpliktende forespørsel. Artist varsles umiddelbart på sms og responstiden er derfor normalt svært rask.

 3. 3

  Kom i kontakt med artisten

  Du kan snakke direkte med artisten så snart du har sendt en forespørsel og fortalt hvor og når festen skal være.

 4. 4

  Book artisten

  Så snart du mottar et tilbud kan du enkelt avslå eller booke artisten. En kontrakt blir automatisk generert.

 

Hva ville vel en fest uten musikk være?

Levende musikk har i århundrer vært av de viktigste ingrediensene for å lage en skikkelig fest. Musikk henter frem minner, den vekker følelser og lager en energi som få andre elementer kan måle seg med. Ved å velge en erfaren solist eller et band som virkelig evner å lese sitt publikum, spille sanger gjestene kjenner og kommunisere med dem kan du selv senke skuldrene og overlate til andre å ta over styringen på festen. Alle musikere og band som er registrert hos Gigplanet har allerede gått gjennom en kvalitetskontroll, så du kan være trygg på at de er både seriøse og profesjonelle.

Noe for enhver smak

Hos Gigplanet finner du band og artister i alle prisklasser og for enhver smak. Har du et mindre budsjett kan vi anbefale en trubadur eller en pianoentertainer. Legger du litt mer i potten kan du vurdere alt fra et klassisk cover/partyband til et storband.

Snakk direkte med musikerne

Når du har funnet din eller dine favoritter kan du sende en uforpliktende forespørsel direkte til musiker eller bandets kontaktperson. Her forteller du på en enkel måte litt om festen. Dato, klokkeslett fra/til o.s.v. Musiker varsles umiddelbart på sms og svarer derfor normalt svært raskt, enten i form av et tilbud eller en melding med spørsmål dersom de har flere ting de trenger å vite før de gir en pris. All kommunikasjon mellom deg og musiker foregår i et lukket "digitalt rom" og alle meldinger, tilbud m.m. blir både klokke og datostemplet. På den måten får du en unik oversikt over all dialog med hvem som sa hva og når. Dersom du velger å slå til på et tilbud fra en artist genereres automatisk en kontrak i henhold til bransjestandard. Alt dette gjør Gigplanet til norges raskeste, tryggeste og enkleste bookingtjeneste for live musikk.

Ofte stilte spørsmål

 • Gigplanet er en liten gjeng med mennesker som har lang erfaring fra både næringsliv og musikkbransjen. Sammensetningen er skreddersydd for å dekke kompetanseområder innen salg, marked, teknologi, design og brukeropplevelse. Konkret har Gigplanet:

  • 30 års erfaring innen artist og underholdningsbransjen
  • 30 års erfaring innen ledelse, salg og markedsføring
  • 20 års erfaring innen programmering og drift
  • 10 års erfaring innen design, webdesign og brukeropplevelse

  Vår ambisjon er å bygge en nasjonal markedplass som viser alt av live musikk dette landet har å by på innen ulike sjangere. På den måten vil vi gjøre det enklere for folk flest å booke live musikk til sine eventer og arrangement.

 • Det er gratis å sende forespørsel. Du trenger ikke å godta noen av tilbudene du får fra artistene, så det er helt uforpliktende.

 • Vi krever dette for å hindre misbruk, og for at artistene skal behandle alle forespørsler seriøst. Det krever arbeid å besvare en forespørsel om spillejobb.

 • Din forespørsel sendes direkte til de artisten eller artistene du har valgt å sende forespørsel til. Artistene vil svare så fort de har mulighet. Du vil motta en SMS eller e-post når du mottar svar.

  Hvis du ikke finner en artist, kan en av våre konsulenter hjelpe deg med dette. Bare send oss en melding 😀