Musikk til ditt event

På jakt etter musikk til ditt event? Hos Gigplanet har vi gjort det enkelt for deg. Her finner du flere hundre solister, band og grupper som gjerne vil bidra til å gjøre nettopp ditt event til en suksess. Send en uforpliktende forespørsel og kom i direkte kontakt med dem. Hos Gigplanet finner du 500 solister og band.

 

Solister og band til ditt event

Finner ingen artister

 

Så enkelt er det å skaffe musikk til ditt event

 1. 1

  Finn dine favoritter

  Se bilder, videoer, les om og lytt til artister i ditt nærområde. Sjekk spesielt deres repertoar for å se om de spiller sanger som treffer ditt publikum.

 2. 2

  Send en forespørsel

  Fortell om ditt arrangement ved å sende en uforpliktende forespørsel. Artist varsles umiddelbart på sms og e-post, så responstiden er normalt svært rask.

 3. 3

  Kom i kontakt med artisten

  Så snart du har sendt en forespørsel opprettes et lukket "digitalt rom" hos Gigplanet hvor du og artisten uforstyrret kan sende meldinger til hverandre.

 4. 4

  Book artisten

  Så snart du mottar et tilbud kan du enkelt booke artisten. En kontrakt i henhold til bransjestandard blir automatisk generert for begge parter.

 

Firma som har booket gjennom Gigplanet

Gigplanet er en utmerket plattform for både musikere, kunder og arrangører. De har fokus på enkelhet og effektivitet. Ved få tastetrykk for begge parter kan en formell og profesjonell avtale om booking til et event bli inngått.

Håkon Eivind Larsen, MONUMENT

 

Suksess med levende musikk

Et erfarent eventband kan alene sikre at nettopp ditt arrangementet blir en suksess. Faktum er at et eventband, ofte også omtales som et coverband, bidrar til å skape en unik stemning få andre kan matche.

Et vellykket event krever nøye planlegging

Å planlegge et event kan være både tidkrevende og til tider nitidig, men så kommer altså den gøye delen. Å booke musikken! Du kjenner ditt publikum og har en god ide om hvilken type musikk som vil passe for gjestene. Kanskje tenker du at et klassisk storband med grandiose arrangementer som tilfører stil, eleganse og ekte danseglede til festen. Eller kanskje ser du for deg en jazz trio som skaper den perfekte bakgrunns stemningen for mingling og forretningssamtaler. Er du usikker, men ønsker dans og feststemning kan vi anbefale et klassisk coverband. Det som kjennetegner et coverband er at de spiller hits som alle kjenner og som bidrar til å skape et fellesskap man kan mimre, synge og ikke minst, danse til.

Gigplanet stiller krav til sine artister

Alle band og artister har gjennomgått en evalueringsprosess hvor de er godkjent på bakgrunn av deres:

 • Musikalitet
 • Profesjonalitet
 • Erfaring
 • Kundeservice
 • Fokus på detaljer

I tillegg krever vi at de har et organisasjonsnummer, en komplett profil med bilder, fullt repertoar og minimum en video eller lydfil.

 

5 tips for å finne den rette artisten

 1. Klikk på "Viser alle steder". Er du jakt etter en artist i for eksempel Oslo eller Bergen kan du enkelt bruke vårt filter for å se artister i ditt fylke.
 2. Benytt Lagre funksjonen (hjertet). Etterhvert som du finner artister eller band som du liker anbefaler vi å bruke Lagre funksjonen. På den måten kan du senere enkelt sende samme forespørsel til alle (maks 5).
 3. Lytt til lydfilene eller se video. Alle våre artister har enten en lydfil eller en video. Ved å lytte til disse får du et godt inntrykk over deres musikalske kvaliteter.
 4. Les anmeldelsene. Alle anmeldelser er fra reelle kunder og spillejobber booket via Gigplanet. Obs! Alle artister blir godkjent av Gigplanet før de ble publisert. Vi vurderer bl.a. musikalitet og seriøsitet. M.a.o. trenger ikke å bety noe om de enda ikke har hatt en spillejobb gjennom oss.
 5. Sjekk sanglisten (repertoaret). Alle artister har registrert et komplett repertoar og du kan enkelt sortere på enten sang, artist eller utgivelsesår. Sjekk at bandet spille sanger du tror ditt publikum kan både like og kjenne.

Har du spørsmål?

 • Gigplanet er en liten gjeng med mennesker som har lang erfaring fra både næringsliv og musikkbransjen. Sammensetningen er skreddersydd for å dekke kompetanseområder innen salg, marked, teknologi, design og brukeropplevelse. Konkret har Gigplanet:

  • 30 års erfaring innen artist og underholdningsbransjen
  • 30 års erfaring innen ledelse, salg og markedsføring
  • 20 års erfaring innen programmering og drift
  • 10 års erfaring innen design, webdesign og brukeropplevelse

  Vår ambisjon er å bygge en nasjonal markedplass som viser alt av live musikk dette landet har å by på innen ulike sjangere. På den måten vil vi gjøre det enklere for folk flest å booke live musikk til sine eventer og arrangement.

 • Det er gratis å sende forespørsel. Du trenger ikke å godta noen av tilbudene du får fra artistene, så det er helt uforpliktende.

 • Vi krever dette for å hindre misbruk, og for at artistene skal behandle alle forespørsler seriøst. Det krever arbeid å besvare en forespørsel om spillejobb.

 • Din forespørsel sendes direkte til de artisten eller artistene du har valgt å sende forespørsel til. Artistene vil svare så fort de har mulighet. Du vil motta en SMS eller e-post når du mottar svar.

  Hvis du ikke finner en artist, kan en av våre konsulenter hjelpe deg med dette. Bare send oss en melding 😀