Om Gigplanet

Norges første helautomatiserte tjeneste

Vi i Gigplanet er stolte av å kunne presentere Norges første og største helautomatiserte markedsplass for booking av levende musikk. Hos oss kan musikere registrere sine tjenester gratis og kunder kan enkelt finne dem. Samtlige artister, herunder band, grupper og solister som har en profil hos Gigplanet er kvalitetssikret med tanke på deres musikalske nivå og seriøsitet. Dette skal være en ekstra trygghet for kunder som skal booke live musikk.

Hvordan fungerer Gigplanet?

Ved å sende en uforpliktende forespørsel kommer kunde i direkte kontakt med musiker og et "digitalt rom" opprettes hvor man uforstyrret kan snakke sammen. Alle meldinger varsles umiddelbart på sms og e-post og en kontrakt i henhold til bransjestandard genereres automatisk ved en booking. Dette gjør Gigplanet til Norges raskeste og enkleste booking tjeneste. Rekorden er 4 minutter fra forespørsel til kontrakt var generert til begge parter.

Vi skal gjøre det enklere, tryggere, raskere og rimeligere for vanlige folk å finne, samt booke musikere til sine fester og arrangementer. På den måten skal vi også bidra til å skaffe musikere flere spillejobber i hele Norge.

Hvem er Gigplanet?

Gigplanet AS ble etablert i 2014 of består i dag av en liten gjeng med mennesker som har lang erfaring fra både næringsliv og musikkbransjen. Sammensetningen er skreddersydd for å dekke kompetanseområder innen salg, marked, teknologi, design og brukeropplevelse. Konkret har Gigplanet:

  • 35 års erfaring innen artist og underholdningsbransjen
  • 35 års erfaring innen ledelse, salg og markedsføring
  • 25 års erfaring innen programmering og drift
  • 15 års erfaring innen design, webdesign og brukeropplevelse

Vår ambisjon er å bygge en nasjonal markedsplass som viser alt av live musikk dette landet har å by på innen ulike sjangere.