Jan Gunnar Sørbø

Pianist fra Oslo

Pianist som mestrer de fleste stilarter. Kan levere alt fra taffelmusikk og klassiske klaverperler til hele konsertprogram. Samarbeider også med noen av landets beste sangere og strykere - alt etter Deres behov!

Minstepris:
5 500 kr
Spilt siden:
1990
Fylke:
Oslo

Video

  Repertoar

  • Sortering:
  • Klassisk - Stort repertoar - 1850
  • Operette - Operette - 1900

  Om Jan Gunnar Sørbø

  Jan Gunnar Sørbø (f. 1982) er norsk pianist med utdannelse fra Høgskolen i Stavanger, Norges Musikkhøgskole, Musikkhøgskolen i Hannover og Barratt-Due musikkinstitutt. Blant lærerne som har hatt mest betydning for ham finner vi Einar Steen-Nøkleberg, Erling Eriksen, Marina Pliassova, Christina Bjørkøe og Jens Harald Bratlie. Som ung deltok han i en rekke konkurranser, opptrådte på nasjonalt fjernsyn som 15-åring og vant Ungdommens Pianomesterskap i 1997. Han er mottager av en rekke legater og stipender.  Som en av ytterst får pianister har utdannet seg både med PhD i historisk oppføringspraksis samt med internasjonal solistutdannelse. Hans offisielle debut avholdt han i Danmark ved Syddanske Musikkonservatorium, til god kritikk. I sin doktoravhandling fortolket han et utvalg av Beethovens klaversonater og Chopins etyder, til stor anerkjennelse fra bedømmelseskomiteen. Internasjonalt har han konsertert i en årrekke i Danmark, Sverige, Georgia, Frankrike og Tyskland. I Norge har han foruten solovirksomhet markert seg som en fremragende kammermusiker og akkompagnatør i en rekke sammenhenger, blant annet som pianist i Stavanger Klaverkvartett. Han har samarbeidet med fremstående musikere fra Stavanger Symfoniorkester og Dansk Radioorkester, sangerne Eir Inderhaug, Silvia Moi, Bodil Arnesen og Ann-Beth Solvang samt strykerne Bjarne Magnus Jensen, Laurens Weinhold, Einar Halle m.fl. Om hans debutkonsert, som omfattet verker av JS Bach, Beethoven, Brahms, Liszt og Messian, uttalte juryen følgende: «I et krevende og flott sammensatt program demonstrerte Jan Gunnar Sørbø fine pianistiske ferdigheter. Han spiller med meget stor sikkerhet og overblikk, og musikken fremstod med stor klarhet.»(Tove Lønskov og John Damgaard, 2018)

  Fakta

  • Spiller akustisk
  • Spiller elektrisk
  • Pianist
  • Pianist og sanger
  Del Jan Gunnar Sørbø:

  Hvorfor bruke Gigplanet?

  1. 1

   Trygt

   Gigplanet har kvalitetssikret alle artister i databasen

  2. 2

   Smart

   Vi har samlet flere hundre artister ett sted hvor du kan søke og sortere

  3. 3

   Enkelt

   Send en melding og få tilbud direkte fra artisten

  Har du spørsmål om å booke artist?

  • Din forespørsel sendes direkte til de artisten eller artistene du har valgt å sende forespørsel til. Artistene vil svare så fort de har mulighet. Du vil motta en SMS eller e-post når du mottar svar.

   Hvis du ikke finner en artist, kan en av våre konsulenter hjelpe deg med dette. Bare send oss en melding 😀

  • Vi krever dette for å hindre misbruk, og for at artistene skal behandle alle forespørsler seriøst. Det krever arbeid å besvare en forespørsel om spillejobb.

  • Det er gratis å sende forespørsel. Du trenger ikke å godta noen av tilbudene du får fra artistene, så det er helt uforpliktende.

  Lurer du fortsatt på noe?

  Teamet i Gigplanet hjelper deg gjerne med å finne en artist som passer til ditt arrangement.

  Er du artist?

  Ønsker du en lignende hjemmeside?

  Registrer profil